Ada Individu Ini Pers0al Air Mata Jantan Fizo Omar Tidak Gugur Ke Semasa Maryam Lahir Dahulu, Tuan Badan Tampil Jawab Persoalan Itu Sampai Terdiam Terus Orang Yang Tanya Itu

Sa btu lalu, is.teri kepada pelakon Fiz0 Omar iaitu Fazeera Nazri selamat melahir.kan cahaya ma ta sulung mereka, bayi perempuan.

Menerusi satu entri, Fizo berkongs ikan pengalaman menimang cahaya mata kedua nya itu apabila air mata jantan.nya gugur melihat peng0rbanan isterinya.

Bagaimanapun, memetik Ca.ri F0rum, ada netizen meninggal kan k0men seolah me.merli Fizo dengan membanding.kan proses bersalin isterinya dengan bekas isterinya, Mawar Karim.

Malah, ada netizen mendak.wa pelakon itu seolah tidak meng.hargai bekas isteri yang melahir kan anak mereka, Wan Maryam secara pembe.dahan.

Tidak hanya ber.diam diri, Fizo tampil membidas tuduhan ne.tizen itu dengan menjelas kan bahawa ia merupakan pengalaman pertamanya melalui proses ber salin secara normal.

Jelasnya lagi, perlu ke untuk imbas kem bali sedangkan dia berkong.sikan pengalaman mengenai proses bersa.lin isterinya, Fazeera melahirkan anak mereka.

Respon Fizo Omar

“Maryam dulu lahir secara pembe.dahan dan saya tak dapat penga.laman yang sama. Boleh faham tak? Tak perlu la k0men bunyi macam bu.suk.

“Pastu perlu ke saya nak buat throw.back sedangkan sekarang ni saya tengah cerita pa.sal bayi saya dengan Fazeera. Cuba guna akal yang ada tu danf aham apa maksud nak disampai.kan,” tulisnya.

Fizo dan Fazeera mendiri kan rumah tangga pada 21 Oktober 2021 dalam satu maj.lis tertutup yang diadakan di Janda Baik, Pahang.

Terdahulu, Fizo pernah ber kahwin dengan u.sahawan, Mawar Karim pada November 2013 namun berce.rai pada Julai 2019. Hasil perkahwinan, mereka dikurnia.kan seorang cahaya mata pe.rempuan, Wan Maryam kini berusia lima tahun.

SUMBER:CARI_F0RUM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lu.pa Komen Dan Share Ya. Terima Ka.sih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab lang.sung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mam.pu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda bo.leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *