Ahmad Iqbal Tampil Respon Apabila Gambarnya Kena Edit Secara Melampau Dan Keterlaluan

Bekas kepada pembantu peribadi usahawan terkenal, Datuk Seri Vida iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli menerusi satu hantaran di laman Instagram berkongsi beberapa keping foto dirinya telah disunting menyerupai binatang.

Difahamkan, foto tersebut disunting oleh individu yang dipercayai kurang senang dengan lagu yang dikeluarkannya pada awal November lalu.

Saya mohon maaf

Pemilik nama Ahmad Iqbal Zulkefli sama sekali tidak melatah namun, bertindak memohon maaf atas segala perbuatannya yang mengundang kemarahan daripada orang ramai. Iqbal turut akui dia banyak melakukan kesalahan dan menerima ‘takdir’ tersebut dengan hati yang terbuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ahmad Iqbal Zulkefli (@ahmadiqbalzulkefli)

Saya memohon maaf atas segala perbuatan yang mengundang kemarahan semua di sini. Saya banyak khilaf: harus terima segala ini dengan hati yang terbuka.

Ujar pelantun lagu Hujan, dia sama sekali tidak menyimpan rasa dendam dan meminta doa daripada orang ramai supaya menjadi insan yang lebih baik pada masa akan datang.Sedikit pun saya tidak berdendam kerana saya tahu tidak kesemua perkara saya lakukan itu betul. Doakan saya dapat menjadi lebih baik. Saya betul-betul meminta maaf atas segala yang tidak menyenangkan.

Perkongsian tersebut meraih pelbagai respon daripada wargamaya yang menyifatkan suntingan foto tersebut adalah keterlaluan. Pada masa yang sama, mereka juga sempat memberikan nasihat supaya Iqbal terus bersabar dengan dugaan yang menimpanya.

Sumber: Ahmad Iqbal Zulkefli Via OB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *