Sebelum Kejadian Sempat Belikan Isteri Makanan, Peniaga Tak Sangka Pelanggannya Itu Meninggal Dihempap Besi

Luluh nya hati seorang isteri selepas men yaksikan k3mal4ngan tr4gis yang telah meragut nyawa suamin ya sewaktu sedang bekerja. M4ngsa berusia 42 tahun itu yang juga me rupakan wargaInd0nesia di percayai telah dihempap sebatang tiang besi sebuah kren di tapak pem binaan berhampiran Jalan Kuchai Maju, Kuala Lumpur.

Warga 4sing m4ut di hempap besi

Seorang s4ksi ketika di temu bual memaklumkan bahawa dia terkejut mendengar bunyi d3ntuman yang sangat kuat ber hampiran tempat niaganya di susuli dengan bunyi j3ritan seorang wanita.

Ter kejut tengok keadaan m4ngsa

Namun, dia tidak men yangka sejurusnya melihat keadaan m4ngsa sedang ter baring kaku dengan belumuran d4rah dan meng4lami kecederaan yang sangat s3rius.

“Tadi tengah masak, dengar orang men jerit ingatkan apa…rupanya suami Ind0 tu jatuh…Otak dengan tem purung kepala tuterkeluar.” -Saksi.

Sempat singgah k3dai sebelum kejadian

Dalam waktu sama, peniaga itu turut me luahkan rasa sebak kerana sebelum kejadian, m4ngsa sempat sing gah ke kedai untuk membeli makanannya dan isteri.

“Selalu dia tak per nah cakap ini untuk s4ya satu bini satu…”-Saksi.

VIDEO

SUMBER:Buletin TV9 Via Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di B4wah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas k0men komen yang di berikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum me nulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan meng hibur kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *