Isteri Cantik Buat Luahan, Suami Sudah Tidak Seperti Dulu Setelah 6 Tahun Berkahwin Anak Satu

GambarSekadarHiasan

Assalammualaikum, tolong hide profil saya admin. Saya nak tanye pndapat netizen2 dalam nie, tak kisah macam mane pun. Dari dulu sblum khwin saya memang brnasib malang, ramai orang tak suka saya, saya cantik, bukan perasan ke ape, kawan2 saya yang baik yang cakap kat saya. kisah nye macam nie, saya dah berkhwin 6 tahun dengan suami saya.

Suami khwin dengan saya pun sebab saya cantik. Dia tak nak khwin lagi mase tue, tapi saya paksa. Dia pun terima sebab dia cintakan saya, tak nak saya kat laki lain dan saya pulak cantik.
Sekarang sudah 6 tahun perkhwinan kami, anak sorang. Perangai suami sudah berubah dah tak macam dulu.

Sudah tak beri perhatian pada saya dengan anak, bila tanya penat. Tapi keluar dengan kawan2 tak penat pulak. Sampai saya suruh anak saya pergi dekat abah dia, anak saya tak naak. Anak saya cakap abah marah2. Anak saya makin membesar nak perhatian, kasih sayang.

Tak kan hanya isteri seorang je beri kasih sayang pada anak, suami pun kena beri jugak walaupun tugas suami cari duit. Saya tak mintak duit ke ape kat suami saya, saya mintak perhatian je kat anak kami. Tapi dia selalu elak bila kami berbincang tentang nie, sebaik anak sorang je.. anak saya sekarang nie memang kurang perhatian dari abah nye, nak dekat saya je memanjang.

Kalau saya tak ade, macam mane, kita tak tau bila kita akan mti kan, semoga dipanjangkan umur, amin. Bila tnye, dia masih sayangkan saya dengan anak, dia cakap sayang. Tapi dekat rumah tak bercakap sangat. Boleh kira patah perkataan brape kali ckp. Tiap2 hari bila dia ada kat rumah. Asyik tido atau henset, 2 tue je. bila saya tegur, kena marah.

Saya dah buntu sangat, hanya pada tuhan je saya mengadu.supaya suami saya brubah, amin. Suami sekarang suka marah2, bila saya dan anak tanya apa2. saya memang rasa tak bahagia sekarang nie. Semasa tulis sekarang nie, saya menangis..

kadang saya rasa cemburu bila tengok orang suami isteri main dengan anak dekat taman kanak2 tetapi saya tak, saya tengok suami saya macam dah tak suka budak2 ,rungsing. Dia serahkan anak pada saya 100%. mungkin ada hikmah semua nie. Saya ada baca dalam krt nie, kalau tak bahagia cerai je tapi sebelum cerai kena pikir masa depann anak. Masa akan datang. kalau bagi isteri.

Kalau bagi suami kalau dah cerai akan cari isteri lain kan itu fakta. nak tnye pndapat netizen2 dalam nie, apa patut saya buat. Saya hnya brdoa pada tuhan, semoga suami berubah, beri kasih sayang, amin.

Sumber:KRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *