‘Dah Lama Saya Diam kan, Dipvkul, Dit3ndang, Ditvmbvk Dan Divgut Bvnuh’, Mak Wan Latah Dedahkan Cerita Betul Terpaksa Buat Report P0lis

Pelak0n veteran Mak Wan Latah mem.buat kepu tusan untuk membuat laporan p0lis terhadap seorang wanita yang juga merupakan kenalan rapat nya kerana sudah tidak mampu menahan sa.bar dan ingin mempertahankan maruahnya daripada terus diinjak.

Terpaksa buat lap0ran p0lis

Menurut pemilik nama sebenar Hali matussa’diah Mohd Daud, laporan ter babit ter.paksa dibuat kerana wanita tersebut pernah memu.kul, men3ndang serta mengu.gut mahu membvnuhnya.

Sudah lama saya diamkan. Kelakuan kasar nya terhadap saya baharu saja saya laporkan kepada p0lis. Banyak kali dia buat. Pvkul, t3ndang, tvmbuk dan baling kepala saya dengan botol C0ke yang masih penuh air.

Perbuatan itu dia laku kan dalam tahun ini. Saya takut nak melawan atau men.gadu kepada orang lain, tambahan pula telefon (bimbit) sa.ya dia pegang.

Ujarnya lagi, sebelum bergerak ke Genting Highlands untuk menjalani peng.gambaran, dia dipvkul dan kali terakhir individu terbabit memukvlnya adalah di depan ramai saksi termasuk lah di hadapan ibu wanita itu. Walau bagai manapun, segala bukti terbabit sudah disertakan dalam laporan p0lis.

Apabila ditanya mengenai video di mana pelakon itu seperti membaca mentera seperti yang dik0ngsikan di media sosial, Mak Wan menafikan tuduhan terbabit dan menegaskan bahawa ia adalah rakaman lama ketika dia sedang ber latih untuk sebuah drama.

Pernah guna nama Mak Wan untuk be rhutang

Dalam pada itu, pelakon ber.usia 61 tahun ini turut menyifat kan wanita berkenaan berdepan dengan masalah m3ntal serta sengaja mendedahkan video itu kepada umum.

Video yang kononnya saya baca men.tera itu pun dia yang rakam sendiri, bukan ambil cvri cu.ri pun. Saya yang bodoh sebab mengikut saja. Sekarang dia fitnah saya buat kerja syi.rik gunakan video berkenaan.

Drama berjudul Pelaris itu pun sudah lama dan sudah di.siarkan. Kalau dia terus nak bercakap pasal itu, biarkanlah. Benda tak betul, dia pun tahu.

Tambahnya, dia turut mendak.wa wanita berkenaan menggunakan namanya untuk ber.hutang membeli almari dan katil.

Saya pun sedang kum.pul bukti dan akan buat laporan p0lis pasal fitnah pula. Doakan saya terus kuat.

Sumber : Kosmo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lu.pa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jo.m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung.jawab lang.sung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga ki.sah-kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *