Fizo Omar Kongsi Berita Gembira Isteri Selamat Bersalin Dan Beritahu Keadaan Mereka

Pelakon, Fizo Omar memaklum.kan isterinya, Fazeera Nazri selamat melahirkan anak sulung mereka hari ini. Perkongsian gembira itu di kongsi kan oleh Fizo sendiri menerusi akaun Instagram.nya. Tahniah.

Baby girl

Menurut Fi.zo, isterinya selamat ber.salin di sebuah hospital swasta pada pukul 12.39 pagi tadi. Tambah Fizo, isterinya bersalin dua minggu lebih awal dari tarikh yang sepatutnya. Namun begitu, bayi dan isteri.nya berada dalam keadaan yang sihat. Fizo turut mengucap.kan jutaan terima kasih kepada pihak hospital dan semua yang mendoa.kan isteri nya sepanjang tempoh kehamilan dan bersalin.

“Alhamdulillah… seorang lagi anugerah ter.indah dari Allah. Isteri saya selamat melahirkan seorang bayi perempuan dua ming.gu lebih awal dari tarikh jangkaan bersalin.

“Keadaan isteri se.lamat dan bayi sangat comel,” katanya.

Terdahulu, Fizo dan Fazeera ber.kahwin pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertutup yang diadakan di Janda Baik, Pahang. Fizo pernah ber nikah dengan usah.awan Mawar Karim namun bercerai talak satu di Mah.kamah Rendah Syariah Hulu Langat pada 10 Julai 2019. Hasil per.kahwinan tersebut, mereka memiliki seorang anak pe.rempuan, Wan Maryam yang kini berusia lima tahun.

Untuk rekod Fizo dan Fa.zeera mendirikan rumah tangga pada Oktober tahun lalu di sebuah masjid di Hulu Kelang dan majlis resepsi pula di adakan secara ter.tutup di sebuah resort di Janda Baik.

Ini merupakan per.kahwinan kedua buat pelakon drama Rindu Awak Sep.aruh Nyawa itu.Fizo sebelum ini pernah berkahwin dangan usaha wan, Mawar Karim pada November 2013 namun berce.rai pada 10 Julai 2019.

Hasil perkah.winan ter sebut mereka dikurniakan seorang cahaya mata perem.puan iaitu Wan Maryam yang kini berusia lima tahun.

Sumber: Fizo Omar

Apa Pendapat Anda? Dah Ba.ca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Ba.wah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda bo.leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsi.kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *