Gadis ‘Inflvencer’ Ini Tergamam Dengan Kelakuan Wanita Sebelahnya Ketika Sedang Buat R3view Buah Durian

Musim durian kali ini nampak me.riah apabila semakin ramai yang membuat vide0 ‘r3view’ di media sosial, membuat kan lebih ramai yang ‘menyer.bu’ kedai durian terdekat.

Sama dengan se.orang ‘inflvencer’ dari negara seberang ini apabila tidak melepas.kan peluang membuat video k0nten sedang makan durian, namun di terpa satu situasi yang sangat mengejvtkan.

Serius ter.kejut, tengah sedap2 makan tiba2

Perkongsian @yusi.fadila di Tkt.k menunjuk kan dia yang sedang menikmati durian, tiba tiba di terjah seorang wanita yang tidak di.kenali dan mengambil seulas durian yang telah diko.pek dan makan tanpa meminta izin.

VIDEO

Difahamkan ber.laku salah faham, mungkin menyangka bahawa itu adalah ‘t3ster’, influencer ini akui sangat ter kejut namun agak terhibur dengan gelagat wanita ber kenaan.

Mung.kin dia ingat tu tester

Tinjauan ke ruangan k0men men dapati ramai netizen yang meminta inflvencer ini menghalal.kan apa yang ber laku kerana kemungkinan wanita berkenaan salah faham atau ter lampau teringin menikmati buah durian.

Di samping itu, ramai juga yang meng3cam tinda.kan wanita berkenaan yang disifat.kan kurang adab kerana mengambil makanan orang lain tanpa izin.

SUMBER:yusi.fadila

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Ko.men Dan Share Ya. Te.rima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung.jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu se.belum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga ki.sah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *