Gadis Ini Gaduh Dengan BF Tengah Jalan Siap Sepak Moto Buat Netzen ‘Basuh’ Gadis Terbabit Sebab Gelagatnya Itu

Salah.faham dalam hvbungan itu men.jadi perk4ra biasa yang akan dilalvi mana mana pasangan, bah kan tidak salah untuk merajvk atau berasa m4r4h.

Na.mun, kadang k4la tinda kan yang ber.lebihan di khalayak umvm itu pasti nya akan men.jadi perhatian dan memberi pandangan n3g4tif terhadap seseorang.

Itulah yang dik0ngsi.kan oleh pengguna TkT0k dikenali sebagai Nur.Haliza apabila memuat naik vide0 memaparkan sepasang kekasih bergaduh.

Dalam vide0 ter sebut, dapat dilihat sepasang kekasih yang ber.pakaian serba hitam sedang ber henti di pinggir jalan.

Bagai mana pun, tiba.tiba m0t0sikal yang di tunggang lelaki ter sebut ditendang wanita berkenaan di percayai kerana berlaku perselisihan f4ham diantara mereka.

Svsulan per.tengk4ran itu, gadis ber kenaan dilihat melalui celah celah kereta yang sedang parkir di percayai bagi mengelak di pujuk lelaki berkenaan.

Melihat ke ruangan k0men, rata rata warga net seakan ber4ng dengan sikap gadis ber kenaan. Malah, mereka turut ber pendapat bahawa gadis seperti patut ditinggal kan.

SUMBER:TT Nur.Haliza

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men k0men yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang di tulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *