Geng-geng ‘Akak’ Ini Tak Tahu Gelagat Mereka Dirakam CCTV Sampai Netizen Terpegun Tengok Apa Yang Terjadi Selepas Itu

Umvm sedia tahu bahawa di dalam pasa.raya ter dapat banyak kamera litar ter tutup (CC.TV) yang di.pasang bagi tujuan keselamatan bangunan tersebut.

Leka mencvri, tak per4san ada CC.TV

Namun, men.jadi pers0alan dalam kalangan warga net susvlan melihat gelagat beberapa orang wanita di sebuah pasa raya yang ter.letak di Kuching, Sarawak.

Bawa g3ng buat kerja

Menerusi muat naik di Utusan.TV, menyaksi kan gelagat mereka dengan selamba nya memasukkan barangan yang belvm di bayar ke dalam beg tangan masing-masing.

Jika di.lihat, jenis barangan yang di ambil kebanyakan barangan keperluan seperti susu formvla, beberapa paket makanan segera serta makanan ringan.

VIDE0

‘Setiap svdut ada CCTV, makcik’

Melihat keberanian mereka tidak membuat kan warga net kagum, sebaliknya menjadi bahan tawa svsulan mengenang.kan helah yang dilaku.kan jelas sekali telah gagal.

SUMBER:Utusan.tv.0fficial

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung.jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah.kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen.komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti.kan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *