Ibu Muda Ini Kongsi Detik Style Baju Raya Yang Dipakai, Namun Netizen Perasan Sesuatu Sampai Bepuluh Ribu Masuk Komen Tegur

Sebelum bulan puasa lagi, kita sudah melihat banyak nama-nama besar fesyen tempatan melancarkan rekaan fesyen Raya. Fesyen raya kini bukan semata mata pada baju Kurung atau baju Kebaya, sudah ramai yang keluar dari kelompok tradisional dengan memilih Jubah atau potongan rekaan moden sebagai nafas baru berfesyen.

Meski pun pengumuman raya tahun ini dibuat secara mengejut, namun rata ratanya dilihat masih ‘segak’ memperagakan baju baru mereka di pagi raya Aidilfitri.

Cuma se bahagian dari kalangan mereka, mungkin tidak sempat membuat per siapan raya kerana kekangan waktu dan sebagai nya.

Baju raya ala duyung di kritik

Tidak ketinggalan berkongsi ‘m0ment’ beraya di kampung, namun wanita ini menerima sindiran pula dari warga net susulan melihat rekaan baju raya moden nya.

Bersih satu kampung

Menerusi entri tersebut, menyaksi kan kepayahan wanita itu untuk bergerak sambil mendukung anak dalam keadaan baju rayanya yang ketat dan meleret hingga ada yang menyamakan nya dengan panyapu.

Rimas dan panas

Mengenang kan cuaca panas sejak kebelakangan ini, membuat kan majoritinya beranggapan wanita itu ‘mengundang’ masalah untuk diri sendiri.

Malampau betullah

Adapun begitu, segelintir warga net ber pendapat bahawa rekaan bajun ya itu ter lalu berlebihan dan megah.

SUMBER: prince.syed.shahid /Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jan gan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men kom3n yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda ber fikir panjang ter lebih dahulu sebelum menulis komen anda di sini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang di tulis disini. Segala Komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kis4h kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsi kan se perti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *