Ibu Tampil Buat Luahan Apabila Anaknya Pengawas Kemurungan Selepas Rambut Kena Gunting Dengan Guru Disiplin, Sampai Ramai ‘Sekolah’kan Balik Si Ibu

Seperti kita tahu pelajar perlu mengikut peraturan sekolah di mana tidak boleh berambut panjang. Malah, seorang menjadi tradisi apa bila guru meng.gunting rambut pelajar sebagai hukuman.

Baru-baru ini tular per kongsian seorang wanita yang meluah kan rasa kecewa apabila ram.but anak lelakinya dipotong oleh pihak sekolah.

Sedar bahawa per kongsiannya itu akan di k3cam, wanita itu meluah kan akibat dari.pada itu anaknya kemurungan dan tidak lagi ceria seperti biasa.

Menurut wanita itu, anaknya seorang pengawas dan sering men.jadi imam di sekolah serta pengacara majlis. Malah, anaknya itu seorang yang sangat berdisiplin.

Bagaimanapun, selepas kejadian itu anaknya berubah hampir 100 peratus dek kerana guru disiplin memotong rambut nya sehinga tobek dan hanya boleh dibotak kan sahaja.

Menerusi perkongsian itu, wanita berkenaan turut me.muat naik gambar anak lelaki nya sebelum dipotong sebagai bukti.

Tambahnya lagi, anak nya sembunyi di dalam tandas kerana ter.lalu malu sebelum membuat keputusan untuk pulang ke rumah berjalan kaki.

Dalam pada itu, wanita itu meminta pihak sekolah ber tanggung.jawab di atas apa yang berlaku serta kembalikan semula maruah anaknya sebagai pengawas yang di hormati.

Perkongsian itu mendapat pelbagai reaksi dari.pada netizen yang meng kritik wanita itu yang dikatakan lemah serta terlalu manjakan anak.

Kata netizen lagi, budak-budak sekarang ber.beza dengan zaman dahulu dan jika generasi sekarang menerajui masa depan ada kemungkinan negara boleh lingkup.

Bagai mana pun, ada yang ber pendapat anak.nya bukan lemah tetapi kerana dimalukan di khalayak ramai sehingga meng.gangu emosi.

SUMBER:GULAP0P

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lu.pa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggung jawab langsung ke atas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk me.mantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga ki.sah kisah lain yang menarik dan meng.hiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *