Lelaki OKU Kena Hempuk Dengan Batu Bata, Orang Ramai Geram Mintak Siasat Rumah Kebajikan

Perk0ngsian dari pemilik akaun Twtt3r Ras Adiba mem banjiri ruangan k0men dengan pelbagai resp0n selepas beliau me muat naik sebuah rakaman CCTV di sebuah Rumah Amal Kebajikan.

Lelaki h3mpuk kepala rakan dengan b4tu

Dalam video ber durasi 22 saat itu, menyaksi kan tindakan seorang lelaki agak berusia meng hampiri individu yang juga merupa kan peng huni rumah itu sebelum meng hempuk kepalanya dengan batu bata.

Rupa nya OKU sejak kecil

Lebih men yentuh hati, individu ter babit yang duduk di atas kerusi roda itu rupanya Orang Kelainan Upaya (OKU), Cerebral Palsy sejak ber usia empat tahun.

Difaham kan lagi, dia tidak boleh mem pertahankan dirinya dan memerlukan sok0ngan untuk menjaganya.

“Buat lap0ran, melampau!”

Susulan per kongsian, orang ramai akui emosi melihat per buatan lelaki ter sebut dan meng gesa pihak berkuasa men yiasat kes ter sebut sebelum ia berlarutan.

SUMBER:Twtt3r Ras Adiba Radzi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan meng hiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *