Kena Tuduh Perampas Dan Bergambar Mesra Bersama Mat Sabu, Isteri DDNK Tidak Berdiam Diri Ambil Tindakan Yang Bakal Buat Dua Individu Ini Terduduk

S3jak beberapa minggu lalu, h4ngat di.perkatakan mengenai majlis per.kahwinan pengurus kewangan bertauliah dan penganalisis ek0n0mi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan.(DDNK) bersama pasangan.nya, Datin N0r Ernie Rossm3rie.

Susulan perkahwinan.nya itu, banyak dakwaan tak sedap di.dengar mengenai isteri DDNK yang di.kenali sebagai Ernie did4kwa menjadi punca perc3raian pakar saham itu dengan isteri pertama.nya di kenali sebagai Hasmawatie.

Terbaru, perk0ngsian Ernie menjadi per.hatian meluahkan rasa kec3wa apabila ada individu yang menyebar.kan fitnah mend4kwa diri.nya adalah wanita yang ber.gambar dengan ahli p0litik, YB Haji Mohamad Sabu.

Menerusi hantaran tersebut, individu ber.kenaan bertanyakan adakah w4nita bersama Mat Sabu itu adalah isteri DNNK serta turut menyindir.nya sebagai pey0nd0l.

Dituduh Bergambar Mesra Dengan Mat.Sabu, Isteri DDNK Lap0r P0lis

Susulan fitn4h ter.sebut, Ernie tampil membuat laporan p0lis kerana fitnah tersebut memalukan diri.nya dan suami serta akan merujuk kepada pihak undang undang untuk menyaman individu itu.

Bagaimanapun, dua individu di.percayai menyebar fitnah tersebut telah pun memuat naik status permohonan maaf di atas tindakan mereka yang menyebar.kan perkara tidak sahih serta mengakui kesilapan mereka.

SUMBER:RK

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas komen.komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda ber fikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsi.kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *