Kerana Cinta, Gadis Ini Belakangkan Agama Janji Dapat Kahwin Jejaka Idamannya Sampai Beribu WargaNet Masuk Komen

Perkahwinan dengan orang ter sayang sememangnya impian setiap individu.Namun begitu, terkadang tanpa tahu latar belakang seseorang, kemungkinan kisah cinta bakal berakhir dvka ketika ada perbezaan agama.

Sanggup pindah agama demi cinta

Ber beza dengan @milafatikautaryang memilih cinta dari agama, buat ramai ter kejut dengan kisah percintaan wanita ini.

Difahamkan, dia lebih rela menukar agama demi lelaki yang dicintai nya dan ber kahwin dengan majlis resepsi, mengikut kepercayaan suami.

Lebih mencintai ciptaan dari pencipta

Tinjauan ke ruangan komen mendapati rata rata netizen mengecam per buatan wanita tersebut yang lebih rela memilih lelaki ber kenaan dari agamanya.

Malahan, kejadian yang dipercayai berlaku di Ind0n3sia itu mendapat tentangan dari orang ramai yang kecewa dengan kejadian seperti, yang di fahamkan kerap kali berlaku.

Sesungguhnya agama (yang benar dan diredai) di sisi Allah ialah Islam. Dan orang-orang (Yahudi dan Nasrani) yang diberikan Kitab itu tidak berselisih (mengenai ugama Islam dan enggan menerimanya) melainkan setelah sampai kepada mereka pengetahuan yang sah tentang kebenarannya; (perselisihan itu pula) semata-mata kerana hasad dengki yang ada dalam kalangan mereka. Dan (ingatlah), sesiapa yang kufur ingkar akan ayat-ayat keterangan Allah, maka sesungguhnya Allah amat segera hitungan hisabNya. (Surah Ali Imran: 19).

SUMBER:millafatikautari/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas k0men-kom3n yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda ber fikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda di sini. Pihak kami juga tidak mam pu untuk memantau kesemua k0men yang di tulis disini. Segala komen adalah hak dan tang gung jawab anda.

Semen tara itu, anda bo leh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dik0ngsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *