Lama Berdiam Diri, Fizo Omar Muncul Berikan Pendapat Tentang PilihanRaya Yang Akan Diadakan Tidak Lama Lagi

Umum mengetahui seluruh warg4negara Malaysia bakal menjalankan tanggung jawab kepada negara untuk mengundi pada 19 N0vember ini. Sudah menjadi kemestian bagi para individu tertentu yang mewakili parti p0litik tertentu sedang giat memberi manif3sto menjelang Pilihan Raya Umum Ke15 (PRU15) nanti.

Titip Harapan Sebagai Rakyat Malaysia

Hal tersebut turut mendapat reaksi pelak0n, Fizo Omar menerusi hantaran di Inst4.gram yang menitipkan harapan sebagai rakyat Malaysia, mengharapkan persaingan yang sihat dan c0ntoh yang baik daripada pemimpin.

“Tidak lah tuju kepada mana mana pihak, tapi harapan kami sebagai rakyat supaya bukan sahaja janji manis tapi yang penting adalah perlaksanaan apabila di pilih dan diberikan kuasa.”-Tulis Fizo.

Pel bagai Reaksi N3tizen

Menjengah ke ruangan k0men, rata rata n3tizen dilihat memberikan sokongan terhadap kenyataan Fizo, malah ada yang turut berharap individu yang ter pilih menjadi pemimpin agar dapat bekerja dengan jujur dan amanah.

“Betul tu Abe J0e janji wajib ditunaikan. Dan satu lagi masa berkempen kami tak nak dengar cerita rasis kami nak dengar apa faedah yang kami dapat sekiranya anda jadi pemimpin nanti.apa yang kamu mampu buat utk kami seandainya kamu jadi pemimpin nanti.”

“Setuju janji mesti dikotakan jangan lepas ni tak nampak batang hidung.”

“Rakyat susah vir4l sana sini Ebit Lew jugak yang turun padang tolong. Pemipin-pemimpin mana pergi??.”

Adakah anda sudah bersedia untuk turun mengundi pada 19 N0vember ini.

SUMBER:MURAI

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PER HATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *