Lelaki Ini Sudah Tidak Tahan, Dakwa Rumah Rosak Teruk Sebab Jiran Sakan Ubah Rumah Jadi Banglo Dua Tingkat

Bukan mvdah untuk me.milki sebiji rumah pada masa kini. Mana tidaknya, hendak mem.beli rumah lelong pun kadang kala memakan ratus ringgit.

Lagi tidak terbayang apabila rumah yang selama ini menjadi ida.man musnah angkara orang jiran yang tidak berhati perut.

Jiran renovasi ter.kena tempias

Itulah yang dialami oleh seorang peng guna TkT0k dikenali sebagai Rakeshbathumalai apabila berkongsi sebuah video dimana meluahkan rasa kecewa apabila jirannya memabah binaan sehingga merosakkan struktur rumah nya.

Dalam vide0 yang dimuat naik itu, dapat dilihat kawasan rumah ter sebut adalah rumah teres Satu tingkat namun jirannya itu telah bertindak menjadikan rumah dua tingkat.

Apa yang mengecewakan lelaki ber kenaan apabila pihak berkuasa bukan sahaja dikatakan tidak mengambil tindakan namun telah menanda.kan kerosakan rumahnya akan tetapi masih tiada tindakan lanjut.

Rakesh juga meluahkan rasa pelik bagaimana pihak ber kuasa boleh meluluskan pembinaan tambahan jirannya tanpa mengambil faktor risiko yang boleh berlaku apabila binaan siap.

Sehubungan dengan per kongsian tersebut, rata-rata warganet turut berang akan tindakan ji.ran yang tidak bertanggungjawab.

Malah, mereka juga ber simpati apabila rumah lelaki berkenana sudah tidak selamat untuk didiami.

Ada tanda-tanda nak runtuh

SUMBER:(Rakeshbathumalai)/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jan.gan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggung jawab langsung ke atas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungja.wab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga ki.sah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di ba.wah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *