Majlis Kejohanan Sukan Tercemar Dengan Insiden Pelajar Perempuan Berkelahi, Tercabut Habis Tudung Sampai Jadi Kes P0lis

Baru baru ini, tvlar sebuah rakaman vide0 menyaksi.kan kekec0han di percayai ber.laku di Syadium Kluangm Johor Bharu.Menurut sum.ber, k3jadian ber laki ketika berlangsungnya Kej0hanan 0lahraga MSSD.Kluang kali ke 54.

Gadvh waktu kej0hanan sukan

Menerusi vide0 ber.durasi 31 saat itu, kelihatan se0rang murid bertudung hitam memakai pelitup muka men.yepak kepala dan bahagian b4dan seorang lagi pelajar.

Dalam wak.tu sama, kawan m4ngs4 yang di lihat cuba melindungi m4ngsa terus ditvmbuk dan dis3pak oleh pelajar memakai pelitup mu.ka tadi.

VIDE0

Disyaki bukan kes bv.li

Namun begitu, perg4duhan berjaya di.leraikan beberapa orang pelajar lelaki setelah melihat kejadian se.makin tegang

Hasil carian di k0men, ada orang awam memaklum.kan insiden ter.sebut telah diselesai.kan oleh pihak p0lis pada hari sama kejadian ber.laku.

Malah, dia turut men.dakwa perg4duhan itu ber.punca dari m4ngsa yang dis3pak kerana telah men0lak pelajar yang menendang.nya sehingga jatuh, bukan disebab.kan kes bvli.

Adapun beegitu, pihak p0lis belum mengeluar.kan sebarang kenyataan rasmi ber.hubung insiden tvlar.

SUMBER:Maj0riti

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda di.sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *