Nak Gembirakan Suami Tercinta, Wanita Ini Sanggup Upah 3 Perempuan ‘Simpanan’ Ini Siap Bagi Gaji Bulanan

Se0rang wani.ta di Th4i.land tular di m3dia s0sial apa bila dia sanggup mengvpah se0rang perempuan simpanan untuk menggembira.kan suami tersayang dengan bayaran se banyak RM.1,855 sebulan.

Upah 3 perempuan un.tuk suami

Menerusi lap0ran Th4i.ger, wanita ber.kenaan dikenali sebagai Pattheema memuat naik iklan dengan kapsyen ‘Mengvpah perempuan simpanan untuk suami saya’ di m3dia s0sial untuk mencari tiga perempuan simpanan di wilayah Samut.Prakarn untuk suaminya.

Wanita berusia 44 tahun itu mem.punyai perniagaan yang maju bersama suaminya dengan menyewa serta men jual trak kren di Samut Prakarn. Ibu kepada se0rang anak ini turut meluahkan rasa sedih apabila dia menganggap bahawa dirinya adalah isteri yang teruk kerana sentiasa penat dengan kerja sehingga tidak boleh membahagia.kan suaminya sendiri.

Saya nak mengu.pah tiga perempuan simp4nan untuk suami saya. Saya nak wanita berusia 30 hingga 35 tahun yang sudah tamat sek0lah menengah atau mempunyai ijazah Sar.jana Muda.

Anda akan dibayar sekurang kurangnya 15,000 baht (RM.1,855) sebulan. Dapat penginapan dan makan percuma cuma awak perlu tolong saya.

Difahamkan, dua wanita ber.kenaan diupah untuk membantunya menguruskan d0kumen di pejabatnya manakala seorang lagi akan diupah untuk menjaga suami, anak serta dirinya.

Berjaya temui seorang wanita c4ntik

Selepas memuat naik tiga kek0songan untuk jawatan itu di media sosial, si isteri akhirnya berjaya menemui se0rang wanita cantik berusia 33 tahun berasal dari wilayah Phent.chabun.

Pattheema kemudiannya mem.bawa wanita berkenaan berjumpa dengan suaminya. Meskipun pada awalnya si suami tidak bersetuju dengan idea tersebut, namun akhirnya dia ber.setuju kerana enggan men0lak keinginan isterinya itu.

Saya, suami dan wanita simpanan akan men.jadi satu keluarga. kami akan keluar makan bersama sama dan men.jaga antara satu sama lain.

Susulan daripada itu, si suami menyaran.kan jika lelaki lain ingin menjadi seperti diri.nya, mereka perlu berbincang dengan isteri terlebih dahulu.

Sumber:Th4i.ger Via OB

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *