Penat Nak Balik Rumah, ‘Uncle’ Ini Mengamvk Suruh Alih Trak Bomba Time Padam Api Merebak

Sudahlah penat baru pulang kerja, lihat kereta dihalang pula pastinya membuatkan em0si kita tidak menentu.

Samalah dengan yang menimpa pakcik ini, namun situasinya agak ber beza bilamana keretanya dihalang oleh trak b0mba yang ketika itu sedang ber gegas memadam api di sebuah kawasan perumahan.

Dalam perkongsian Syaifulmolok, memaparkan tindakan lelaki ber kenaan mengamvk tidak puas hati akan tindakan anggota bomba berbuat demikian terhadapnya.

Walau bagaimana pun, tidak sepatut nya lelaki tersebut bertindak tidak tentu pasal seperti itu kerana semuanya ada budi bicara.

Tambahan pula, trak ter sebut berhenti di situ disebabkan oleh situasi yang memerlukan mereka perlu bergerak pantas.

“Betul2 ada kecemasan”

Namun, lelaki itu tetap dengan keputusannya yang meminta agar trak tersebut dialihkan segera kerana dia penat dan ingin segera pulang ke rumah.

“Dia tak tahu ke bomba boleh lenyek kereta dia?”

Disebabkan tindakan tak masuk akalnya, lelaki berbangsa Cina itu menerima kritlkan hebat daripada warga net yang rata-ratanya menganggap dia seorang penting kan diri.

SUMBER:syaifulmolok446/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas k0men-kom3n yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda di sini. Pihak kami juga tidak mam pu untuk memantau kesemua k0men yang di tulis disini. Segala komen adalah hak dan tang gung jawab anda.

Semen tara itu, anda bo leh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dik0ngsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *