Puteri Sarah Liyana Dedahkan Rupanya Bapa Mentua Yusof Haslam Ada Pesan Sesuatu Dekat Dirinya Sebelum Ini

3mpat tahun pe.lak0n Puteri Sarah.Liyana ‘s0r0k’ kem3lvt rumah tangga dengan suami yang juga merupa kan pengarah filem, Syamsul.Yusof yang did4kwa ber punca dari pada Ira.Kazar.

Kerja back.to.back

Menurut Puteri.Sarah, dia tidak menidak kan kesibvkan dia bekerja disebab kan ingin lari daripada terus dibelenggu m4s4lah.Dedah aktr3s berumur 36 tahun ini, bapa mentua.nya iaitu Datuk Yusof Haslam pernah menghalang diri nya duduk di rumah dan meratap dengan apa yang berlaku.

Ya betul. Macam.mana saya ada kekuatan untuk bekerja adalah datang dari pada bapa mentua saya, dua tahun lalu dia ada cakap suruh saya berlak0n, jangan duduk rumah, menangis dan makan hati.

F0kus dekat peng.gambaran dan jaga anak anak. Masa mula mula saya nak buat, memang tak ada ke.kuatan, rasa takvt. Bila dah mula kerja, jadi ketagih asyik back to back.

Saya nak jadi Sarah yang dahulu maksud.nya yang bekerja dan ada k0nfiden dengan diri sendiri.

Puteri Sarah berkata demikian ketika majlis Meet.Greet Puteri Sarah dan Rossa Sera anjuran Inayah.Beauty.Trading yang diadakan di Avante Hotel Bandar Utama, pada Isnin.

Ingat.kan berjuang seorang diri

Ditanya sama ada anak anak faham sitvasi sebenar, pemilik nama Puteri.Sarah Liyana Megat Kamaruddin memilih untuk merahsia kan.

Anak anak sampai sekarang tak tahu. Masa saya pergi Sing4pura, saya tinggal.kan anak anak dengan datuk dan datin. Jadi mereka fikir pergi jumpa atuk, nenek dan sepupu.

Alham.dulillah mereka dikelilingi orang orang yang p0sitif dan supp0rtive itu yang saya perlu.kan. Saya tak nak mereka hidup dengan t0ksik jadi saya keluar kan.

Dalam pada itu, pelak0n drama Sabar.lah Duhai Hati akui sebak apabila Yusof Haslam dan isteri, Datin Fatimah Ismail tampil ke hadapan dan bersuara mengenai isu p4nas tersebut.

Saya gembira sebab selama keluarkan kenyataan, saya ingatkan seorang diri. Netizen asyik cakap saya saja yang ber.suara dan sebar 4ib.

Saya tahu Datuk dan Datin s0k0ng tetapi mereka tak pernah ber.suara sehingga hari Syaikhul (anak sulung) dimasuk kan ke h0spital. Masa itu, saya tahu saya tidak berjuang sendirian. Saya rasa di.sayangi dan terjaga.

Pada 30 Jun lalu, Puteri Sarah memfail.kan s4man di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur dan dua aduan di Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) berhubung ganggvan serta pemerasan yang diterima.nya dari pada Ira Kazar.

Sebelum ini, rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof did4kwa dilanda masalah disebab.kan kehadiran orang ketiga. Puteri Sarah juga mengakui dia sudah tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul.

Sekadar info, Puteri Sarah ber kahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurnia.kan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

Sumber: puteri.sarah.liyana Via OB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *