Ramai Luah Rasa Kasihan Bercampur Geram Tengok Remaja 0KU Ini Meruang Kena Bvli

Baru baru ini, tvlar satu vide0 di m3dia s0sial memapar.kan seorang remaja lelaki Orang Kelainan Upaya (0KU) menangis saat dibvli oleh sekumpulan pelajar sek0lah di Ind0n3si4. Vide0 yang tular itu telah mengundang kemarahan orang ramai.

Remaja 0KU di.bvli

Difaham kan, kejadian tersebut berlaku di Jawa.Barat, Ind0n3si4. Menerusi vide0 yang dik0ngsi kan, kelihatan remaja 0KU berkenaan dit3ndang berkali kali oleh seorang pelajar lelaki yang masih lengkap memakai seragam sekolah.

Kedengaran m4ngsa menangis sambil meminta individu itu berhenti menendangnya tetapi rayuan tersebut langsung tidak diendahkan sebaliknya belakang mangsa terus ditendang suspek.

Salah seorang daripada pembuli yang sedang mer0k0k dilihat dengan selamba.nya memijak dan ber.diri di atas bahu mangsa sementara rakan rakan pembuli itu ter.masuk perakam ketawa melihat m4ngsa dibvli. Meskipun m4ngsa menangis dan mengerang kes4kitan, namun si pembuli hanya ketawa tanpa rasa ber.salah dengan tindakan.nya itu.

Vide0 tvlar itu telah mencetuskan kem4rahan orang ramai dan menurut sumber, pihak p0lis juga sudah dimaklumkan mengenai insiden ini. Difaham.kan, seramai tiga individu telah di.tahan bagi membantu siasatan berhubung isu ini. Orang ramai berharap agar tindakan yang sewajarnya dikenakan ke atas pembvli pembvli ter.sebut.

VIDE0

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Rage (@pakrage111)

Sumber: Yoursay.Suara, Merdeka Via OB

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang di.tulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *