Ramai Netizen Luah Rasa Tidak Puas Hati Sebab Tidak Dengar Kisah Daripada Pemuda Yang Didakwa Pukul Warga Emas, Ramai Buat Spekulasi Sendiri Sampai Anggap Dia Jadi Begini

Susulan kes seorang penunggang motorsikal mengaku tidak bers4lah atas tuduhan menc3derakan seorang warga emas dalam kejadian di Padang Jawa, Shah Alam pada Ahad lalu.

Tertuduh boleh didakwa mengikut S3ksyen 323 Kanun Kes3ksaan, kesalahan itu membawa hukuman penjara sehingga setahun atau denda maksimum RM2,000 atau kedua dua sekali, jika sabit kesalahan.

MGF26052022_KES-PUKUL-ORG-TUA-PDG-JAWA-15-1

Menerusi ruang komen Harian Metro, rata-rata warga net seakan kurang berpuas hati kerana masih belum mendengar kisah daripada pihak tertuduh yang merupakan juru teknik bahkan hanya cerita di pihak mangsa, Zainoldin Hussain sahaja yang tvlar di media s0sial.

Rata-rata warganet mendakwa penunggang mot0rsikal berkenaan berkemungkinan dipr0vokasi oleh warga emas berkenaan sehingga menimbulkan rasa marah sekali gus ber tindak diluar kawalan dan aksi nya menjadi tular.

Sudah Maafkan

Semalam, m4ngsa telah mengadakan sidang media bagi memberi penjelasan akan kejadian yang berlaku selain turut memaaf kan pemuda berusia 24 tahun itu.

Bukan itu sahaja, mangsa juga menafikan bahawa dirinya mengeluarkan isyarat ‘jari tengah’ yang dianggap menjadi punca tertuduh memukul dirinya di tengah jalan.

SUMBER:Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *