Pelitup Muka Pengerusi Prasarana Lengkap Dengan Teknologi Pembersihan Udara Dan Paling Tak Sangka Harga Pelitup Muka Itu Tarik Perhatian Ramai

Sekitar dua hari lalu, Malaysia dikej0tkan dengan insiden pel4nggaran dua tren LRT yang menyebabkan ratusan penumpang ced3ra par4h. lnsiden yang tidak dijangka mampu berlaku itu dilap0rkan berikutan kecu4ian pemandu yang membawa tren pada arah yang s4lah.

Berikutan lnsiden yang berlaku, YB Tajudin Abdul Rahman selaku Pengerusi Prasarana Malaysia Berhad tampil ke lokasi kej@dian dalam melihat lnsiden yang berlaku serta tampil memberi keterangan menerusi sidang media.

Di samping memberi keterangan serta sedia memberikan pampasan RM1,000 kepada penumpang yang terlibat, pelitup muka yang dipakai YB Tajudin nampaknya berjaya menjadi perhatian para netizen.

Perkongsian seorang pengguna Twitter, pelitup muka yang dipakai oleh YB Tajudin produk di bawah rangkaian LG PuriCare yang hadir dengan harga RM1,699.

Apa yang membuatkan pelitup muka unik serta hadir dengan harga yang premium adalah penawaran teknologi pembersihan udara sekaligus memastikan pengguna menerima udara yang bersih.

Meskipun tampil ke sidang media dengan pelitup muka yang premium, YB Tajudin Abdul Rahman dilap0rkan sedia disi@sat berikutan terdapat rakaman video yang memaparkan beliau tidak memakai pelitup muka dalam sebuah sidang media baru-baru ini.

Beliau dilap0rkan akan dipanggil ke Ibu Pejabat P0Iis Daerah Dang Wangi untuk memberi keterangan dalam terdekat. Di bawah SOP Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), kegagalan memakai pelitup muka merupakan satu kes4lahan.

Sumber: vocket

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *