Sampai Tak Tahu Nak Kata Apa, Netizen Berang Tengok Aksi Wanita Yang Mengaku Nabi Ini Persenda Agama

Kec0h di m3.dia s0si4l ketika ini akan se0rang wanita yang me muat naik beberapa vide0 di pl4tform TkT0k yang di katakan menghin4 agama.Islam.

Vide0 yang di muat naik oleh wan.ita di kenali sebagai Mariam.Hadid itu dengan berani menghin4 agama Islam sehingga mencetus kan kem4rahan ramai.

Menerusi tinjavan yang dilaku kan, hampir kesemua vide0 memapar.kan wanita ber kenaan ber tudung namun berpakaian kurang sopan seperti memakai ‘dress’ pendek dan ketat sehingga menampak kan bentuk badan.nya.

Mengakv nabi wanita pertama

Lebih menambah kem4rahan ramai apa bila wanita itu juga mengaku diri.nya sebagai ‘Nabi wanita pertama’ sekali gus mempers3nda,kan agama.Islam dengan memakai k0stum ‘Ultr4.man’ sambil s0lat dan pegang AL.Quran di atas sejadah.

Tindakan melampau wanita Arab itu telah membuat.kan ramai pengguna m3dia.s0sial agar melap0rkan akavn ter.sebut kepada pihak TlkT0k.

Sehubungan dari per.kongsian itu, rata rata warga.net meluah kan rasa geram akan wanita berkenaan yang bertindak menghin4 kesucian agama. Bah kan mereka juga terus ber.tindak membuat laporan kepada TkT0k.

SUMBER:Mariam.Hadidi/FB Mohd Azahar

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K.men Dan Share Ya. Terima Kasih. J.m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PER HATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang me.narik dan menghibur.kan di bawah ini yang di kongsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *