“Saya tak tahu..” Ramai Netizen Luah Rasa Kesian Tengok Video Budak Silap Buat MiniLove Mohon Maaf

Gara gara ke.silapan mem buat ‘mini l0ve’ sewaktu per.barisan, seorang budak lelaki menjadi per hatian dan bualan ramai.

Bukan itu sahaja, vide0 ber.kenaan juga telah pun tvlar di setiap platf0rm s0sial m3di4 sejak semalam lagi.

“Saya tak tahu buat”

Lantaran dari peristiwa ter.sebut, budak lelaki ter babit kemudian.nya tampil dalam satu video mengakui kesilapan nya ber.buat demikian.

Tertidur dalam b0t sebab penat

Selain itu, dia turut memaklum.kan bahawa kejadian tidur di dalam bot pen yelamat b0mba sewaktu perbarisan pula kerana ter.lampau penat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Rage (@pakrage111)

Aksi ‘Mini L0ve’ cuit hati netizen

Sebelum ini, tvlar sebuah vide0 menyaksikan gelagat seorang budak lelaki ber.pakaian seragam b0mba menunjukkan jari tengah sewaktu perarakan.

Perbuatan.nya bukan sahaja mengejutkan pengunjung, malah angg0ta yang berada di situ juga ter.kedu dan dia segera membetul.kan semula jemari kanak kanak itu yang sebenar.nya sedang berusaha membuat ‘mini l0ve’.

SUMBER: iraskywalker94/lizasdaughter/Musafirsesat/Redaksi

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber tanggung jawab langsung ke atas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k.men yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *