Selepas Buat Titipan Buat Nabil Atas Kehilangan Insan Tersayang, Dia Ulas Tentang Ura-ura H0s Gantian GV9

Bintang v3rs4til, Elly Mazlein mengucap.kan salam takziah buat rakan hosnya di Gegar.Vaganza musim kesembilan (GV9), Nabil Ahmad atas pemergiaan bapa Ahmad Haji Ismail kira kira jam 2.00 petang pada 7 Oktober 2022 akibat k0mpilkasi jantung.

Elly ketika di.hubungi berkata, dia mendapat tahu mengenai b3rita menduka citakan itu menerusi hantaran yang dibuat rakan artis, Sharifah Shahirah menerusi Inst4.gram.

“Al.Fatihah dan salam takziah buat Haji Nabil seisi keluarga. Saya dapat tahu apabila melihat ‘p0sting’ dari pada Sharifah Shahirah.

“Saya ada kirim.kan ucapan menerusi Wh4ts.App dan dia ada membalasnya. Apa pun, saya faham dengan situasi sukar yang dilalui Nabil ketika ini. Semoga semua uruasan dipermudah.kan.

“Tiada apa yang saya harapkan selain mend0akan yang baik-baik buat Nabil dan keluarga. Moga r0h Allahyarham ditempatkan di kalangan g0l0ngan beriman. Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat yang telah tiada,” katanya kepada MH.

Ulas Kemungkinan Hos Gantian GV9

Elly kini berada di lokasi penggambaran drama Kampung People 3 di Nilai, Negeri Sembilan.Mengulas kemungkinan akan ada hos gantian bagi menggantikan Nabil Ahmad pada konsert GV9 minggu keempat Ahad ini, Elly belum dapat kepastian mengenainya.

“Berkenaan perkara itu, saya tidak dapat nak pastikan kerana belum mendapat apa-apa makluman daripada pihak pr0duksi. Saya memahami situasi dan jujurnya terbuka untuk bergandingan sesiapa saja sekiranya Nabil tidak dapat bersama kita.

“Asalkan rakan h0s sama-sama membantu beri kerjasama bagi melancarkan perjalanan program hingga ke akhirnya. Saya 0kay sahaja. Cuma, saya pun tak pasti akan ada (Ahad ini) atau tidak. Apa-apa pun, kita tunggu nanti,” katanya lagi.

SUMBER:MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. J0m Tekan Like P4ge Kami Di Bawah Artikel ni.

PER.HATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas k0men k0men yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda ber.fikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *