Setelah Orang Ramai Persoal Pemilihan Ali Dalam CILI, Achey Tampil Buka Mulut Beritahu Sebabnya

“Saya masuk.kan Ali sebab b4kat, bukan fasal apa yang dia lalui d4lam hidup dia,” demikian jawab Achey apa bila di.tanya mengenai pemilihan Ali dalam kumpulan CILI untuk pr0gram Muzikal Lawak Sup3rstar 3 (MLS3).

Tambah Achey lagi, p3n0nton tidak akan dapat menikmati sesuatu pers3mbahan secara adil sekira.nya telah menilai seseorang individu itu dengan meletakkan rasa tidak puas hati dari awal.

“Begini, jika mahu t0nt0n satu satu hibvran, kalau meletakkan perasaan yang b3nci pada seseorang individu, anda tidak akan dapat hibvran.

“Sebab anda tidak meletak.kan apa yang dia boleh persembah.kan, suka dan juga bakat adalah satu perkara yang berlainan.

“Kalau anda melihat seseorang itu melalui bakat anda akan ketepi.kan perasaan suka atau pun tidak, tetapi bila anda teng0k sahaja terus kata tak suka, anda akan lupa pada bakat dia,” jelas Achey ketika ditemui Gempak.

Menyif4t kan pemilihan Ali sebagai keputusan yang t3pat, Achey berharap orang ramai dapat melihat bakat yang ada pada Ali.

“0rang semakin bijak menilai l4wak tetapi jangan meletakkan hiburan itu dengan perasaan suka atau pun tidak pada satu satu individu.

“Sebagai c0nt0h, kalau saya jadi pen0nton, saya pun boleh cakap tak suka orang itu orang ini, tetapi sekira.nya dia 0ut.standing dalam persembahan, kena r3spek sebab bakat yang dia miliki.

“Kadang kadang orang pandai menilai lawak tetapi ramai yang pergi lebih kepada em0si dahalu sebelum k0nten, tak seron0klah macam tu,” ujarnya.

Terdahulu, CILI din0batkan sebagai naib juara MLS3 namun pemilihan Ali sebagai anggota kumpulan mereka menjadi per.tikaian ramai.

Rata ratanya merasakan Ali tidak layak untuk ber.sama CILI apatah lagi dengan isu hangat yang pernah melanda dirinya sebelum ini membuat.kan ramai ber3m0si.

SUMBER:GEMPAK

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung.jawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sem3ntara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *