Sudah Seharian Tidak Balik Rumah, Gadis Remaja Ini Ditemui Dalam Keadaan Yang Amat Menyedihkan Sampai Beribu Netizen Beri Nasihat

Mas4lah s0sial dalam kalangan re.maja berada pada tahap yang amat membimbang.kan. Setiap hari pasti akan ada sahaja berita mengenai sa.lah laku remaja yang seakan tidak mempunyai peng hujung. Buka sahaja radi0 atau tele.visyen, masalah so.sial dalam kalangan remaja seperti lumba m0tor ha.ram, s3ks bebas, pem buangan bayi, penyalahgvnaan d4.dah, perg4dvhan g3ng dan seumpama.nya mesti akan di sajikan buat kita.

Seorang budak pe.rempuan ditemui berada dalam keadaan kha.yal atau lal0k di sebuah rumah ber sama dengan seorang lagi rakan nya, namun dia dalam keadaan el0k.

Budak perempuan kh4yal

Menerusi perkongsian di Tkt0k, pe milik akaun menggunakan na.ma @nrathirah_m berkata sewaktu kejadian, adik lelaki.nya menerima panggilan daripada remaja terbabit supaya mengambil nya di rumah yang dimaklumkan.

“Aku den.gan adik lelaki dan anak buah ten gah buat kerja kat kedai kakak. Kami sedang melipat kain.”

“Budak ni ber.dua dengan seorang lagi rakannya, seorang lagi elok tak kha.yal, yang seorang lagi tu call adik le laki aku suruh ambil mereka di sebuah rumah dan hantar balik ke rumah mereka.”

“Jadi adik aku min ta tolong aku pergi ambil mereka.”

VIDEO

Lebihan pil dalam p0ket seluar

Setibanya di lo.kasi kejadian, dia melihat remaja itu ter.huyung-hayang dan mendapati mereka tidak pulang ke rumah semalaman.

Ketika ditanya, remaja ber kenaan mengaku telah menelan ‘epang’ (epam atau sejenis pil).

“Kami ta.kut sangat…takut terlibat sekali.”

“Nak hereta dia ke bal.ai, dia pun takut. Atas dasar simpati kami biar kan dan hantar balik.”

Menurut sumber, kejadian di.percayai berlaku di Kelantan.

Remaja masa kini seolah olah suka melakukan mas.alah so.sial yang akan mendatang kan pelbagai kemuda.ratan kepada diri sendiri dan juga individu lain. Lebih membimbang kan lagi, mereka sanggup untuk mere.kod dan merakam diri me reka sendiri kemudian memuat naik vi.deo tersebut ke dalam me.dia s0sial semata mata untuk men dapatkan per hatian daripada netizen. Pun begitu, apa yang mereka akan dapat hanyalah ke.caman semata-mata.

SUMBER:Majoriti

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lu.pa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Te.kan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan be rtanggung.jawab lang sung ke atas ko.men-komen yang diberi kan oleh pem baca kami. Sila pasti kan anda berfikir pan.jang terlebih dahulu sebelum me nulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mam.pu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen tara itu, anda bol.eh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghi.burkan di bawah ini yang dik.ongsi kan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *