Wanita Ini Luah Rasa Kesal Apabila Lihat Jumlah Ayam Segar Yang Dibeli Lelaki Ini

Tak dinafi.kan, ramai luah gervn melihat peningkatan har ga barangan yang naik men.dadak.

Bukan itu sahaja, se.gelintir rak.yat juga kelihatan nya sudah mulai terkesan dengan krisis bekalan makanan yang berlaku, terutama nya dalam kalangan peniaga apabila mengalami kes.ukaran untuk mendapatkan stok barang mentah.

Wanita luah kesal sikap pelang.gan ‘over’

Mengambil pen.dekatan itu, mungkin dapat dilihat menerusi per.kongsian yang dimuat naik semula oleh portal maj0riti.

Seorang wanita luah luah ke.sal dengan sikap segelintir pelan.ggan di luar sana yang mementingkan diri.

Demikian ada lah kerana tidak berpada pada dalam mendapat.kan stok mereka, baik untuk keperluan sendiri mahu pun untuk berniaga.

Bor0ng lebih 40 ekor ayam

Menurut wa.nita itu, dia melihat seorang pelanggan pasa.raya mengambil lebih dari pada 40 ekor ayam tanpa memikirkan keperluan pelanggan lain.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Rage (@pakrage111)

“Awal pagi tadi saya pergi pa.saraya, tapi seekor ayam pun tak dapat.”

“Tengok dalam tr0li dia, ada lebih dari pada 40 ekor ayam…mung.kin dia ada kedai dia beli banyak lepastu jual balik dengan harga tinggi.”

Pukul 8 dah habis?

Lebih membuat.kan dia emosi apabila stok ayam telah habis, wal hal ketika itu baru jam 8 pagi.

Oleh yang demikian, dia sebagai pelanggan ber.harap agar setiap pasaraya mengambil iktibar daripada kejadian itu dengan sentiasa mengawal stok barangan, lebih lebih lagi ketika negara sedang berdepan krisis yang tiada siapa tahu akan penghujungnya.

“Pukul 8 pagi ayam dah habis, macam mana pelanggan lain.”

SUMBER:Majoriti

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Ko.men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggung jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung.jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga ki.sah-kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *