Wanita Ini Naik Hantu Selepas Kena Potong ‘Q’, Netizen Tergamam Dengan Tindakannya Namun Bersetuju Rasa Puas Hati

Acap kali kita dengar masalah yang timbul berkenaan dengan individu yang kurang be rmoral, memotong barisan di mana mana pandu lalu.

Begitulah yang terjadi dalam satu situasi tular ini, menunjuk kan satu kenderaan yang memotong barisan panjang, hingga membuat kan seorang wanita naik hantu.

Orang beratur lama, dia sedap2 potong queue. Salah orang kau nak cari pasal

Perkongsian @lieana_mz di Tkt0k membuat kan ramai kagum dengan sikap wanita yang berani menegur kesalahan kereta di depannya yang kurang beradab, dan selamba menyelit dikala orang ramai ber atur panjang selama berjam jam.

Difaham kan, awal nya adik lelaki empunya vide0 ter lebih dahulu telah memarahi pemandu di depan. Namun akibat tak makan saman, akhirnya isteri adiknya keluar dan memarahi pemandu ter sebut hingga akhir nya dia berundur.

Respect macam ni terus sembang depan

Menjengah ke ruangan k0men, rata rata netizen ber puas hati dengan tindakan wanita ber kenaan yang berani memarahi dan menegur tindakan kurang sopan kereta di hadapan.

Malahan, ramai juga yang ber kongsi pengalaman sama, hingga mereka terpaksa menegur juga tindakan individu biadap dan ber salah ber kenaan.

SUMBER:liena_mz/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jan gan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertang gung jawab lang sung ke atas k0men-kom3n yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda ber fikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda di sini. Pihak kami juga tidak mam pu untuk memantau kesemua k0men yang di tulis disini. Segala komen adalah hak dan tang gung jawab anda.

Sementara itu, anda bo leh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsi kan se perti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *